Én- og todagers kurs for pårørende

Våre kurs for pårørende er for tiden avlyst av smittevernhensyn. Vi kommer tilbake med mer informasjon når vi har muligheten til å starte opp igjen. Nederst på siden finner du nyttige nettsider for deg som pårørende.

Vi arrangerer én- og todagers kurs for pårørende. Kurset er for voksne pårørende som har en person med MS på opphold ved senteret.Hensikten med kurset er å skape en felles forståelse og utgangspunkt for felles mestring. Kurset veksler mellom forelesninger og erfaringsutveksling i grupper. Flere av forelesningene er felles for personen med MS og den pårørende. Kurset er i regi av MS-Senterets avtale med Helse SørØst, har medisinsk fokus, og er nødvendig for den videre oppfølging av pasienten.

Har du spørsmål om kurs, eller det å være pårørende, send en mail til annekristin.posti@mssenteret.no. 

Nyttig informasjon til pårørende

Vi vil gjerne anbefale MS Podden. En episode handler om pårørende, og vår egen Anne Kristin Posti har bidratt med gode råd og tips. Vi gleder oss til at vi kan ha egne pårørendekurs igjen når den tiden kommer, men inntil da anbefaler vi deg å lytte til denne gode episoden av podden. Trykk her for å høre.
 
Episoden ble annonsert i Dagbladet lørdag 26 juni 2020, trykk her for å lese.
 

I dokumentet "Nyttige nettsider" finner du en samling nettsider, artikler, filmer mm, som kan være nyttig for deg som pårørende.

/share/mime/48/msword.png Nyttige nettsider
(nyttige-nettsider-for-deg-som-parorende-.docx, 25kB)

Personvernerklæring MSSH

MS-Senteret Hakadal

Blomsterbakken 33
1487 Hakadal

Telefon: 67062900
Telefaks: 67076395

Utviklet av Imaker as