Denne siden benytter cookies

Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å støtte din brukererfaring. Ved å fortsette å bruke vårt nettsted samtykker du til vår bruk av inforsjonskapsler. 

Spesialisert MS-rehabilitering

Ved MS-Senteret Hakadal har vi spesialisert oss på rehabilitering for personer med MS. Vi er et landsdekkende rehabiliteringssenter og er en del av spesialisthelsetjenesten. Vi har gruppebaserte inntak, med stor grad av individuell tilpasning. 

Kunnskap om MS-sykdommen er grunnlaget for rehabiliteringen, der personen med MS deltar aktivt i utforming av rehabiliteringsfokus og -mål. Kartlegging, symptombehandling, innsikt, opplæring, trening, likemannsarbeid og mestring er hovedelementer i rehabiliteringen hos oss.

Vi tilbyr tverrfaglig og kompleks rehabilitering med mulighet for oppfølging av ergoterapeut, ernæringsfysiolog, fysioterapeut, kostveileder, sosionom, nevrolog, nevropsykolog, psykolog, psykiatrisk sykepleier, sykepleier og helsefagarbeider. I tillegg har vi tilknyttet logoped fra Akershus Universitetssykehus. Sammen bidrar alle faggrupper til høy kvalitet på rehabiliteringen.

Personvernerklæring MSSH

MS-Senteret Hakadal

Blomsterbakken 33
1487 Hakadal

Telefon: 67062900

Utviklet av Imaker as