Kosthold ved MSSH

På MSSH tilbyr vi et kosthold som er i samsvar med Helsedirektoratets kostråd, og vi lager det meste fra bunnen. Stadig flere av våre pasienter har behov for kostholdstilpasninger, og kjøkkenet har over tid opparbeidet seg en betydelig kompetanse på dette feltet. Vår enhet for kost og ernæring vil sammen med kjøkkenet tilrettelegge for tilpasninger ut fra en individuell medisinsk vurdering.

Vi har mulighet til å legge til rette for de som har cøliaki, laktoseintoleranse og matvareallergier. I tillegg tilbyr vi alternativer for de som ikke spiser svin, og vi tilbyr vegetarkost, men dessverre ikke vegankost. Vi tilbyr heller ikke lavkarbokosthold. Ved fordøyelsesutfordringer kan vi, etter en individuell vurdering, kunne tilby en lavFODMAP-tilpasset kost. Alle andre kosttilpasninger vil vi vurdere individuelt, på et medisinsk grunnlag. Vi gjør oppmerksom på at alle kosttilpasninger må avklares på forhånd.

Ta kontakt så snart som mulig ved tilbud om opphold dersom du har behov for kosttilpasninger eller har spørsmål angående kostholdet ved MSSH. Behov for kosttilpasninger som ikke har blitt avklart på forhånd, vil i hovedsak ikke imøtekommes.

Send mail til info@mssenteret.no ved behov for kosttilpasninger, så ringer vi deg fra enheten for kost og ernæring for en avklarende samtale.

/share/mime/48/pdf.png Brosjyre kosthold
(kostholdsbrosjyre-2021.pdf, 1MB)

Personvernerklæring MSSH

MS-Senteret Hakadal

Blomsterbakken 33
1487 Hakadal

Telefon: 67062900
Telefaks: 67076395

Utviklet av Imaker as