Denne siden benytter cookies

Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å støtte din brukererfaring. Ved å fortsette å bruke vårt nettsted samtykker du til vår bruk av inforsjonskapsler. 

Tilbud om opphold og svar til oss

Velkommen til oss på opphold.

Vi ber deg lese nøye gjennom ditt tilbudsbrev og de dokumenter som er vedlagt. Her finner du perioden du har fått tildelt, samt et svarskjema som du skal returnere til oss. Send svarskjema til oss så snart som mulig, ikke vent til fristen nærmer seg. Av personvernhensyn anbefaler vi å sende svarskjemaet pr. post. 

Har du spørsmål om tilbud og svar, finner du vår kontaktinformasjon her.

NB: Deltakere på opphold skal ikke møte dersom de mistenker koronasmitte, har symptomer på øvre luftveisinfeksjon (inkludert lett forkjølelse), eller andre nyoppståtte symptomer som hoste og/eller feber, sår hals, tungpustethet, magesmerter, oppkast, utslett, muskelverk, nedsatt smak- eller luktesans.


Forberedende samtale

Du vil bli kontaktet 2-3 uker før oppholdet for en forberedende samtale på telefon  (gjelder 3 ukers rehabiliteringsopphold). Samtalen har en varighet på ca 20-30 minutter, og har til hensikt å finne ut hva vi skal samarbeide om når du er hos oss. 


Hva trenger jeg å ha med til oppholdet?

Sammen med tilbudsbrevet ligger det en "Velkomstbrosjyre". Her finner du informasjon om hva du trenger å ta med. For Intensivopphold 2 uker, trykk her, for Rehabiliteringsopphold 3 ukers, trykk her.


Reisen til og fra MS-Senteret

Om transport til og fra senteret - trykk her.


Tilbud til pårørende

Vi arrangerer kurs for pårørende ved hvert opphold. For å finne den datoen som passer for din/dine pårørende, se her. Vi tilbyr også samtaler med pårørende, på senteret, gjennom telefon eller skjerm.


Andre spørsmål?

Sjekk ut våre "Vanlige spørsmål", kanskje finner du svar på akkurat det du lurer på.


Personvernerklæring MSSH

MS-Senteret Hakadal

Blomsterbakken 33
1487 Hakadal

Telefon: 67062900

Utviklet av Imaker as