Tilbud om opphold og svar til oss

Velkommen til oss på opphold. Vi gleder oss til å treffe deg og å sammen med deg finne gode løsninger for deg i din hverdag. 

Før du kommer til opphold ønsker vi at du leser nøye gjennom tilbudsbrevet og de dokumenter som er vedlagt. Her finner du perioden du har fått tildelt, samt et svarskjema som du skal returnere til oss. Send svarskjema til oss så snart som mulig, ikke vent til fristen nærmer seg. Du kan sende dokumentene til oss pr post eller mail. Dokumentene er dessverre ikke mulig å fylle ut digitalt, så velger du mail, må du skrive ut, fylle inn og scanne, for så å sende til info@mssenteret.no.

Har du spørsmål om tilbud og svar, finner du vår kontaktinformasjon her.

NB!Deltakere på opphold skal ikke møte dersom de mistenker koronasmitte eller har symptomer på øvre luftveisinfeksjon (inkludert lett forkjølelse) eller andre nyoppståtte symptomer som hoste og/eller feber, sår hals, tungpustethet, magesmerter, oppkast, utslett, muskelverk, nedsatt smak- eller luktesans.


Forberedende samtale

Du vil bli kontaktet 2-3 uker før oppholdet, til en forberedende samtale ( gjelder 3-4 ukers rehabiliteringsopphold ). Samtalen har en varighet på ca 20-30 minutter og har til hensikt å finne ut hva vi skal samarbeide om når du er hos oss. Vi finner en passende dato og tid, og du vil i forkant av samtalen få tilsendt en oversikt pr. mail over tema som vi tar opp i samtalen. Fint om du ser på denne og forbereder deg før vi ringer.


Hva trenger jeg å ha med til oppholdet?

Sammen med tilbudsbrevet ligger det en "Velkomstbrosjyre". Her finner du informasjon om hva du trenger å ta med. Brosjyren finner du også på våre nettsider. For Intensivopphold, 2 ukers, trykk her, for Rehabiliteringsopphold, 3-4 ukers, trykk her.


Reisen til og fra MS-Senteret

Om transport til og fra senteret - trykk her


Tilbud til pårørende

Vi arrangerer kurs for pårørende ved hvert opphold. For å finne den datoen som passer for din/dine pårørende, se her. Vi tilbyr også samtaler med pårørende, på senteret, gjennom telefon eller skjerm.


Andre spørsmål?

Sjekk ut våre "Vanlige spørsmål", kanskje finner du svar på akkurat det du lurer på.


Personvernerklæring MSSH

MS-Senteret Hakadal

Blomsterbakken 33
1487 Hakadal

Telefon: 67062900
Telefaks: 67076395

Utviklet av Imaker as