Rehabiliteringsopphold

Rehabiliteringsopphold – hva kan vi tilby deg?

Rehabiliteringsopphold passer for deg som har sammensatte utfordringer i forbindelse med MS og som ønsker, og er i stand til, å ta del i et tilbud tilrettelagt spesielt med tanke på MS. Et rehabiliteringsopphold varer i 3 eller 4 uker, og du vil være sammen med 28 andre som også har MS.

Du vil få relevant og god informasjon om MS-sykdommen, samt kunne skaffe deg kunnskap tilpasset deg og din MS.

Du vil få egen koordinator og et team som samarbeider med deg under oppholdet. Det er de mål du setter deg som vil gi retning for innholdet i oppholdet.

Du vil flere ganger få snakke med fagpersoner alene om dine muligheter og utfordringer på ulike områder, samt få tilpasset behandling, veiledning og konkret hjelp til hvordan komme videre.

Du vil kunne delta i organiserte grupper og i tillegg kunne utveksle erfaringer med andre som også har MS.

Vi serverer god mat fra eget kjøkken, der kosten er i samsvar med Helsedirektoratets anbefalinger om kosthold og ernæring. Etter avtale har vi mulighet til individuelle kosttilpasninger.

Du vil ha gode muligheter til å trene på egenhånd, individuelt veiledet og i gruppe. Vi har fine treningsfasiliteter inne, og omgivelsene rundt innbyr til uteaktiviteter.

Du vil kunne invitere pårørende til dagskurs sammen med deg (Pårørendekurs er desverre for tiden ikke et tilbud ved senteret. Dette grunnet smittevernhensyn ). 

Ansatte på MS-Senteret har MS som sitt spesialområde, og mer enn 400 personer med MS er på opphold hos oss hvert år. Vi har lang erfaring og dybdekunnskap på de ulike områder som er relevant for personer med MS.

Vårt mål og vår erfaring er at de som kommer til oss på rehabiliteringsopphold får bedre innsikt og en økt opplevelse av mestring og motivasjon. Mange får konkret hjelp med sine symptomer og hjelp til å optimalisere sitt funksjonsnivå. Den helhetlige tilnærmingen bidrar til at deltakerne blir bedre rustet til hverdagen og livet med MS.

Vi ser frem til å bli kjent med og samarbeide med deg.

Her finner du en oversikt over de undervisningene vi tilbyr.

Her finner du eksempler på hvordan ukeplanen kan se ut når du er på et 3 eller 4 ukers rehabiliteringsopphold.

Her finner du en gjennomgang av utfordringer vi kan hjelpe deg med.

Søk plass

MS-Senteret Hakadal

Blomsterbakken 33
1487 Hakadal

Telefon: 67062900
Telefaks: 67076395

Personvernerklæring for MSSH

Personvernerklæring hjemmeside

Utviklet av Imaker as