Spesialisert rehabilitering for personer med multippel sklerose

Søk plass

Siste nytt!

På MS-Senteret Hakadal har vi drevet covid-19-justerte opphold som planlagt fra reåpning i juni 2020. Vi tar strenge forholdsregler før og under oppholdene og har vært svært bevisste og grundige når det gjelder inntak av deltakere på opphold for å trygge alle deltakere og ansatte. Vi har lykkes med denne strategien som vi tilpasser gjeldende smittevernføringer og kunnskap om personer med MS.

Det er fortsatt en krevende periode med høye krav til smittevern. Vi jobber aktivt og systematisk for å kunne gi et godt faglig tilbud, samtidig som vi minimerer risiko for smitte. Du finner oppdatert informasjon til deg som er henvist om smitteverntiltak og om MS-rehabilitering under covid-19 her.

Viktig informasjon om ventetid her.


Velkommen 

Ved MS-Senteret Hakadal har vi spesialisert oss på rehabilitering for én diagnose - multippel sklerose (MS). Vi har spisskompetanse både på sykdommen og på rehabiliteringsprosesser. Vi tilbyr 2-ukers intensivopphold og 3- og 4-ukers rehabiliteringsopphold. Ut ifra en helhetlig tilnærming samarbeider vi med den enkelte for å finne gode individuelle tiltak og løsninger. Målet er at de som deltar på opphold hos oss skal få bedret sitt funksjonsnivå og økt sin mestring og livskvalitet.

MS-Senteret Hakadal er eid av MS-forbundet, brukernes egen organisasjon. Vi åpnet i 1976 og er organisert som et non-profitt AS. Vi er en del av Spesialisthelsetjenesten og tar i mot personer med MS fra hele landet. Mer enn 400 personer med MS er på rehabilitering hos oss hvert år.

MS-senteret tilbyr

MS-Senteret Hakadal

Blomsterbakken 33
1487 Hakadal

Telefon: 67062900
Telefaks: 67076395

Personvernerklæring for MSSH

Personvernerklæring hjemmeside

Utviklet av Imaker as